RockTherapy 2019

V sobotu 31. srpna 2019 proběhl v areálu letního kina v Orlové - Lutyni již jedenáctý ročník charitativního festivalu "Rocktherapy 2019", tentokrát na pomoc dětem s mentálním postižením.

 
 
Tvářemi projektu se letos stali: Tadeáš Babiš (10 let), Ondřej Blaho (14 let a Daniel Týn (16 let), kterým byl v sobotu předán symbolický šek na částku 108.939,- Kč.
 
Do kasiček přispěli i kapela AHARD, která věnovala 1.000,- Kč z prodeje nového CD a kapela BAD JOKER´S CREAM, která se vzdala honoráře 2.000,- Kč ve prospěch „Tváří projektu“.
 
V areálu letního kina letos zahrály kapely DR. HEKTO, HLAHOL, HELPNESS, GATE CRASHER, MOTORBAND, AHARD, LIMETAL a OBERSCHLESIEN. Stejně jako loni byla otevřena i Stage B na parkovišti u letního kina, kde vystoupily kapely: HARD BALLS, ADOBRE, ZEZADU BLUES, ZOSTRA, RECONQUISTA a BAD JOKER´S CREAM.
 
Celé odpoledne vyplnil i doprovodný program (malování na obličej, crazy účesy, dočasné tetování, balónkování…)
 
Akce proběhla za podpory hlavních sponzorů Nadace OKD a města Orlová, a celé řady dalších sponzorů. Byla opět velice úspěšná a splnila svůj účel. Přišla nás podpořit široká veřejnost z Orlové i okolí. Všem sponzorům, mediálním partnerům a spolupracovníkům děkujeme a budeme se těšit na spolupráci v příštím roce.

Zůstaňte informováni o našich novinkách

Přihlašte se do našeho newsletteru a budeme Vám zasílat novinky přímo na e-mail.